Sol! 

7 juli, 2015
7 juli, 2015

Till slut kom den. Sommaren. I två dagar i alla fall. Men shit vilka dagar!! Inte en tanke på träning infann sig, eller jo, det gjorde det faktiskt. Fast den viftade jag bort ganska snabbt och fokuserade på sol, bad och magiskt häng istället. Dessutom glömde jag mer eller mindre bort att äta oxå.. Galet. Men såg till att dricka massa vatten i alla fall. 

Men nu är solen borta och regnet har hittat tillbaka, så då var det lika bra att träna igen. Körde igenom kroppen med diverse övningar med kettlebells.  Lite sporadiskt bara, tills jag blev tillräckligt trött och nöjd med mig själv. Ska gå på lite hårdare imorgon tänkte jag. Nu ska det sovas. Något jag oxå gjort för lite de senaste dagarna.. Men det får det vara värt! Pöss & kram. 

Kommentarer

kommentarer

Zandro Santiago

Posts Facebook Google+