Äta, träna 

9 oktober, 2015
9 oktober, 2015

Det är ingen enkel match att äta sunt här alltså… Näst intill omöjligt faktiskt. Bröd, bröd, bröd, kött, kött, kött… Och friterat. En massa tonfisk har det blivit. Och som tur är bor vi ju hos farmor så vi kan handla och käka en del hemma. MASSA frukt och så har vi hittat nån sockerfri kaka gjord på olivolja som är himmelsk. Bild kommer förhoppningsvis 🙂 

Idag tog vi en lång promenad på morgonen innan frulle, tog oss till stranden där vi gjorde upphopp på strandtrottoaren, 50 squats, armhävningar, situps, leglevers och 20 pullups. Sen gick vi hem igen och käkade havregrynsgröt med massa god frukt. 

Här kommer en bild på kvällens kvällsmat. Typ det godaste som finns! Det gula är en speciell sorts frityr med saffran och persilja, det ena med vit fisk och den andra en sorts bläckfisk. Det röda är samma bläckfisk med tomatsås. Och givetvis dricks det Bitter Kas! Mums.  

 

Kommentarer

kommentarer

Zandro Santiago

Posts Facebook Google+