Lördag

13 juni, 2015
13 juni, 2015

Jahopp, då var det lördag och det vankas kalas. En god väns vän fyller femtio och bjuder på dagsfest. Givetvis ville han att jag ska sjunga lite.. Och det ska jag. Även om jag egentligen inte gillar att sitta själv med guran och sjunga så gillar jag utmaningen. Normalt sett vill jag gärna ha med mig någon som kompar och körar men nu kör jag själv. Siktar på soultema.. 

Någon träning har jag inte hunnit med de sista dagarna. Skolan har varit stängd och det har varit fullt upp hemma med kidsen. Jo, igår gjorde jag ju lite knäböj med dom på ryggen iofs, men det räknas inte. Försöker bli bättre på att inte få panik om jag inte lyckas träna på ett par dagar. Det är svårt.. Men jag märker att kroppen mår ganska bra av att få vila lite ibland oxå. Får se om jag är fit for fight för träning imorgon. Nu blir det party! 🙂 

Kommentarer

kommentarer

Zandro Santiago

Posts Facebook Google+