slutspurten

2 juni, 2015
2 juni, 2015

Har varit tyst här ett tag, väldigt tyst. Det har inte funnits tid, eller motivation till att skriva, och jag har helt enkelt inte haft något att skriva om. Nu har jag dessutom varit sjuk i ca 4 dagar, och kom liksom av mig helt. Det är så himla trist när allting går bra och så kommer en motgång som gör att man hamnar två, tre steg tillbaka. Jag hade precis fått nytt kostschema och upplägg av cardion, så blir jag sjuk.. Nu känns de som man är på ”ruta 1” igen vilket inte är fallet men det har ju heller inte skett några framsteg. I och med att jag var magsjuk så är ju orken och energin på noll, men idag är min första friska dag så jag ska köra ett pass på gymet. Imorse var jag ute på den obligatoriska morgonrundan och det var så himla fint väder! Sen när jag kom tillbaka var dock vädret sämre, så de kändes skönt att jag va uppe tidigt och ”fångade dagen” 🙂 

Sedan va det dags för prov så jag begav mig mot provsalen. Det gick bra tyckte jag och behövde inte sitta hela tiden ut som tur var, då hundarna va ensamma hemma. Så när jag kom hem var det dags för mat och nu tar jag det lugnt i soffan då jag fortfarande har huvudvärk till och från. Ett prov till denna vecka ska betas av, sedan är det ”sommarlov” men jag ska jobba 6 veckor så efter det får jag några veckors ledighet innan det är dags för prov igen. Så med andra ord har jag nästan inget ledigt denna sommar. Men så blir det ibland och man får göra det bästa av det! 

Just pga denna sjukdom blev jag också så himla omotiverad till ALLT. Det känns som att allting varit förgäves och att dieten inte går framåt. Men nu när jag fått varvat ner lite efter provet, kollat inspiration på instagram osv så känner jag bara: nej. Jag ger inte upp. Kom ihåg varför du började med detta. Och jag ska fan se till att komma i MIN bästa form någonsin, för nu har jag kämpat 4 månader, eller mer till och med, och det vill jag inte ska va förgäves. Sen fick jag ny inspiration när jag tittade på instagram på bla Nicole wilkinson och andra personer som tränar och tävlar 🙂 det här är en livsstil, men det ska vara roligt också och man ska kunna ha en balans. Just nu känns det som att jag liksom kom i en obalans pga sjukdomen, men skam den som ger sig! 

Bild från benpasset innan jag blev sjuk. Allt kändes asbra! Hoppas man är på banan snabbt igen 🙂

 

Kommentarer

kommentarer

westerbergelin

Posts Google+