Tyngre Classic 2015

4 maj, 2015
4 maj, 2015

Första tävlingen som jag såg live! Vi begav oss alltså mot stockholm i lördags för att titta på Tyngre Classic. Framförallt Women’s physique som jag ska köra, men byggningen är ju också rolig 🙂 det var iallafall riktigt roligt och lärorikt att se en tävling i verkligheten, och man förstår verkligen vad folk pratar om när man ser diverse bilder cirkulera runt på sociala medier och det kan stå ”han eller hon borde vunnit, borde fått en pallplats…” osv men att det är HELT ANNORLUNDA i verkligheten. JA! det är inte alls som på bilderna, för bilderna ljuger så himla mycket! i verkligheten när vi satt där och såg linen, då kunde man se vilka som skiljde sig ur mängden. man såg många kända ansiktet som inte motsvarade vad man hade trott i verkligheten, och man såg många nya ansiktet som man inte hade en aning om. man såg vissa som inte hade övat sina poseringar tillräckligt, och vissa som var hur duktiga som helst. man kunde också urskilja det där lilla mellan de olika fysikerna som gör skillnad. så här i efterhand när jag sett bilder från tyngre så ser det inte alls ut som det vi såg live, på tävlingen, den dagen. bilder ljuger så himla mycket, även om man inte inser det.

hur som helst så blev jag lugnare av att få se hur en tävling går till, scenen, domarna, pratet och allt det där. även om jag aldrig va backstage (eftersom att det endast är för tävlande den dagen m. coach). sen var det himla roligt att få se Eva Lagerhorn Blom göra sin första debut i Women’s Physique och ta hem guldet, så himla glad för hennes skull! 🙂

en erfarenhet rikare av denna tävling och motivation till att träna hårt, även om man även blev osäker och börjar tvivla på sig själv. är jag bra nog? kommer jag hinna i tid? kommer min posering vara bra? många tankar som har snurrat i mitt huvud sen dess. men jag har kommit fram till en sak: man kan inte göra mer än sitt bästa. och jag vet att jag kommer att göra mitt absoluta bästa för denna tävling. jag vet att jag kommer ge allt. jag kommer inte kunna göra mer eller mindre, och oavsett vilken placering jag får så kommer jag att vara nöjd. jag är ung. jag har inte hunnit träna lika många år som de flesta som ställer upp har gjort. bara att gå upp på scenen kommer vara en vinst i sig, och jag kommer att vara i MITT livs bästa form. jag har inget att jämföra med eftersom att det är min första tävling, men det är en början och till nästa gång har jag ett nytt mål att slå, ett nytt mål uppsatt och något att tävla emot, för jag tävlar mot mig själv.

Kommentarer

kommentarer

westerbergelin

Posts Google+