Ett steg fram, två tillbaka

9 februari, 2015
9 februari, 2015

Så känns det precis just nu. Vaknar med spränghuvudvärk igen. Denna gång förmodligen för att jag är sjuk, men jag är mycket bättre nu så jag hoppas på att va frisk inom dom närmsta dagarna. Det är trist att rutiner och allting blir förstört när man är sjuk då man behöver vila och sova mycket, kanske inte orkar ära så mycket eller inte kan äta. Och att man inte kan träna förstås. Ett riktigt segt virus måste det ha va, eftersom att det gått en hel vecka idag.

Och det är teamträff på lördag. Nervös, samtidigt som det ska bli väldigt roligt! Men sedan känner man sig inte riktigt ”redo” då man varit sjuk, inte kunnat träna osv. Man känner sig helt enkelt ur form. Och jag är inte frisk än, men hoppas att jag hinner bli det tills dess – jag SKA va frisk tills dess!

Det enda bra är att man fått mer tid till skolan, men när man är sjuk så är man ju hängig så jag kan inte säga att jag har fått så mycket gjort som jag velat. Men idag är det en ny vecka, och jag hoppas att den kan bli bättre än den förra och att jag snart är helt frisk igen och på banan! Idag ska jag iallafall utmana mig själv och kolla om jag kan gå en lite längre promenad än jag brukar nu när jag är sjuk.

Man får inte glömma vilken resa man gjort och hur långt man kommit, även om det är svårt att inse just nu när man ligger hemma och sjuk. Bra att ta bilder och jämföra med!

(null) ca ett år mellan bilderna.

Kommentarer

kommentarer

westerbergelin

Posts Google+