på tal om otur…..

3 februari, 2015
3 februari, 2015

en vecka på dieten har gått, eller faktiskt en vecka och 2 dagar snart. och det har gått riktigt bra om jag får säga det själv! dieten innebär även en del cardio för min del, som jag inte körde innan. det känns bra att komma igång med det igen efter ett uppehåll på ca 1 år. vi har ju hundar så det blir typ 3-5 promenader om dagen (ja, dom har liten blåsa och måste ut ofta haha!), men det är inte alls samma sak som att köra intensivt eller gå ut och gå själv för att svettas. längtar dock tills det blir vår, eller tills isen har smält bort, och man kan gå längre utan att halvt slå ihjäl sig så fort man sätter foten utanför dörren.

MEN! bara för att det förmodligen gått så himla bra på första dietveckan (tappat 1,2 kg, dock mest vatten såklart), så blir man sjuk. ja. igen. och det var inte alls länge sedan jag var sjuk och då blev jag rejält förkyld som höll i sig bra länge. och nu har jag precis kommit tillbaka till träningen känns det som, och då blir jag sjuk igen. det började igår, när jag skulle gräva/borsta/skrapa fram vår ”gamla” bil som stått orörd en vecka. ni kan tänka er snöbärget som befann sig på hela bilen samt runtom (då den som plogat i princip plogat in bilen i en ruta mellan två andra bilar). det tog säkert 15 min att få fram bilen ur snön, och vid det laget var känseln borta i fingrarna trots att jag hade vantar. frusen, med blodsmak i munnen och flåsig, befann jag mig äntligen bilen. tro det eller ej, kom jag ut ur snödrivan. men det var i det ögonblicket jag kände att något inte var som det brukar, så dåligt flås brukar jag inte ha. tänkte inte mer på det, och körde senare ett pass på gymet. i och med att jag körde ett priopass med kontakt, är det svårt att avgöra om jag kände mig svag eller stark. idag vaknade jag med en tjock och värkande hals….. så himla typiskt.

så nu har jag kurerat mig i soffan med hundarna som värmer mina fötter haha. resten av dagen kommer jag med största sannolikhet tillbringa här… med undantag för ett par promenader med små busfröna. jag är ju inte döende liksom, men ingen styrketräning blir det pga erfarenheter av träning i kombination med infektion i kroppen, från fredric. men huskurer mottages gärna! 🙂 ingefära, honung, c-vitamin, glutamin är något jag brukar köra med extra mycket vid sjukdom.

Kommentarer

kommentarer

westerbergelin

Posts Google+