Jag har inte tid, behandlas med att hitta på ytterligare projekt!

30 december, 2014
30 december, 2014

Min kollegas kommentar när jag berättade om mitt nya projekt. Det skulle vara intressant att se…. jag har ju sett dig ”dansa” Samba på Rio Rio och du var ju SÅ DÄR smidig, ha ha ha.IMG_5574

Nytt år nya utmaningar!!! Ibland undrar jag hur sjutton jag är funtad. Hinner inte med det som jag vill och min medicin mot det är att ösa in lite nya saker. Går runt och önskar att jag hade mer tid att ägna mig åt de sporter jag känner att jag inte riktigt hinner med. Längtar efter att börja klättra på riktigt igen, önskar att jag skulle hinna återuppta Thai boxningen som jag hann förälska mig i under en kort period. Eller man kanske skulle börja springa lite hinderbanor för det var ju riktigt kul. För att inte tala om hur mycket jag längtar efter att vågsurfa. Hur i hela friden skall jag hinna med? Och ändå går hjärnan på högvarv. Vad skall bli min nästa utmaning? Har känt att jag under en längre period stått och stampat och klurat över vad jag skall pyssla med. Gymma är ju sjukt kul och det kommer jag absolut inte att sluta med, men kunde inte hålla mig för skratt idag när jag såg min bicep bulla till sig vid varje repetition. Hur kan det här vara kul? Känns ju rätt hjärndött på något sätt? En rep, två rep, tre rep och så blir muskeln mer och mer svullen. Och sen då? Jo, man får några feta biccar, men vad skall man med det till?

Har känt på senare tid att jag bara blir stelare och stelare, ju mer jag stretchar desto stelare blir jag så tänkte att jag måste göra något åt detta NU! Har också dreglat över alla som tränar street workout för att de har sådan sjuk kroppskontroll. Utan någon närmare eftertanke anmälde jag mig till en gymnastikkurs, men hamnade på väntelistan. Då kom jag på att jag höll på med simhopp som liten och älskar ju att tricka i vatten eftersom jag hållit på med Kite i många år nu. Så anmälde mig till en simhoppkurs, men hamnade även där på väntelistan. Igår fick jag dock mail att jag kommit in på gymnastikkursen så om ett par veckor börjar jag (om inget annat hinder dyker upp på vägen). Skall bli spännande att se om jag kan trotsa mitt kontrollbehov och min stelakropp och lära mig något nytt.

 

Undrar om man nån gång kommer att lugna ner sig eller om man kommer att vara en rastlös själ på jakt efter något nytt for ever???????????IMGP5105

 

Kommentarer

kommentarer

Virena Andersson

Posts Facebook Google+