Glad Påsk

29 mars, 2013
29 mars, 2013

ja, så vart det äntligen helg.

Påskhelg…

Lite opassande att snön föll från himmelen när jag steg upp i morse.. men det har slutat nu till min stora glädje. Ska ju köra till Ronneby snart och hälsa på föräldrarna  och resten av familjen. 🙂

Vi är inte troende i familjen men såklart håller vi oss till svenska traditioner och köper påskägg samt äter påskmiddag

Väskan packad 🙂

Läst ut Fifty shades oof gray nu och började på 2an igår kväll. Glad att jag hade den redo för lite halvjobbigt slut i ettan.. och jag känner såå väl igen mig i den här Anastasias situation… Vilka psyko killar man träffat genom åren…

I torsdags gjorde jag PB i Bodypumpen. 3 st 5or på var sida i benlåten och hela bicepslåten med 7,5/ sida. phhuue. nu känns det skönt att det kommer nytt program från Les mills efter påsk. Blir lite uttjatat när man kör BP 4ggr/vecka men samtidigt är det en trygghet att veta vad som komma skall..

Eftersom morgonpasset på gymmet uteblir denna lediga dag så åkte jag med Gustaf till gamla ÄSMK igen. vi var där redan innan kl 8 så gymmet var tomt, skönt 🙂 Jag träna igenom hela kroppen snarlikt ett BP pass men med längre vila.. tror jag börjar bli sjuk igen.. snorig och mer andfådd än vanligt..

Snart är det bara en vecka kvar till vi ska åka ner till malmö och kolla preimiären av BMRs tävling i Bodybuilding, Classic bodybuilding, Bodyfitness,  athletic fitness och nytt för  Sverige, ”Bikini. Blir spännande att se hur formerna på tjejerna kommer skilja sig från Body fitnessen.

ja, nu är det dags att packa in i bilen.

Önskar er en toppenhelg!

Ulrika Merkel

Posts Google+