Saknar förmågan att det lugnt..

9 mars, 2013
9 mars, 2013

Gustaf gick upp redan 6.30 i morse och åkte till gymmet.. Högst oklart varför?? har aldrig hänt.. men antar han ville utmana sig själv o se om han pallade..
Men bra var ju att han kom hem vid 8 och hade frukostbullar och juice med sig… 🙂 🙂

Nice, prefekt start på helgen… Looove ostbullar!

När jag sen gick till träningen kände jag fortfarande sviterna från gårdagens Bodypumppass där jag slet som ett litet djur och sedan ramlade handlöst utmattad hemma i soffan efteråt..
Tanken var att jag skulle ta det lugnt idag.. kanske köra med ca hälften av vanliga vikten och bara få upp lite flås..

Hur tror ni att det gick?? …

jo…, inte så som jag tänkt..
Det började med att en hyfsat stadig och rejäl man stod jämte mig, rejäl på ett starkt sätt inte överviktig.. och min hjärna kopplade detta direkt till utmaning… jag skulle ta mer vikt än honom i alla moment…

åhhee.. inre konflikt med  den del av mig själv som ville ta det lugn… djävulen vinner och när jag är mitt i rygglåten undrar jag hur fan jag ska klara detta…

När jag vill ge upp biter jag bara ihop, tittar ner i golvet.. lyssnar på musiken och takten i försök att undvika tanken av mina underarmar som brinner av smärta… smärta… jag tål mycket av det.. om jag vet att det har ett slut.. och här har jag full koll… jag vet hur många set och reps som återstår och vips,… så är låten slut och jag gav inte upp denna gången heller..

9-0 till mig… slog den helt omedvetna mannen i dagens utmaning..

Jag ger mig själv en stor dunk i ryggen och berömmer mig själv för att jag har sån otrolig uthållighet och mental styrka när det kommer till såna här saker..

Nu är dagens viktigaste uppgift avklarad och i em ska vi hälsa på Gustafs farmor och farfar som jag tycker så hemskt mycket om och ikväll blir det melodifestivalfinal.. Känns som allmänbildning att kolla på det faktiskt även om jag tycker att tävlingen är extremt utdragen med delfinaler och dueller mm….

Håller på Ralf.. då Mustasch är ett av mina favvoband.

Trevlig helg allihopa!

Ulrika Merkel

Posts Google+