step my game up – crossfitstyle

19 februari, 2015
19 februari, 2015

Nu med alla tävlingar (haha, alla två) i början av året så har träningen känts väldigt ur balans. Man måste anpassa varenda träningspass efter vad som komma skall och man måste hålla en jämn nivå på passen. Det finns ingen direkt mening med att öka i vikter utan man måste vara säker på det man kan och jobba extra mycket på sina skills. Så ser i alla fall jag på det!

Därför ser jag verkligen både fram emot tävlingen men även när helgens tävling i Lund är över och jag kan börja fokusera på mig själv och min träning, min styrkor och svagheter och utvecklas mer än att bara underhålla! Nästa tävling kommer vara i april, och dessutom individuell! Så jag behöver inte anpassa min träning efter andra utan kan göra det jag vill och det jag längtar efter mest – gå på pass! Så från och med måndag är det jag som tar plats i boxen igen och fightas om de åtråvärda plasterna på eftermiddagspassen.

Photo 2015-01-22 12 48 24

Utöver det kommer jag lägga upp en styrkeprogrammering för att öka mina 1 RM i många (!) övningar fram till april. Haft ett bra uppehåll nu så jag tror kroppen kommer svara bra på tunga pass!

De övningar jag främst vill öka min styrka i är:
Frontböj
Bakböj
Press
Clean&Jerk

In it to win it!

kommentarer, 212 Visningar

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!