Lyxig söndag – St Jörgens Spa

25 januari, 2015
25 januari, 2015

Har haft en helt fantastisk söndag! Jag och Sophia gav varann i julklapp att gå på spa ihop och för några veckor sen bokade vi!

imageimage

Vi började klockan 9 med en sparitual som skulle ta ungefär 2 h. Man fick välja vilken typ av ritual man ville göra, relax eller energigivande – och vi valde energigivande!

image

Vi fick varsitt kit med scrub, peeling, ansiktsmask och lotions att ta med in i spat.

image

Det började med en scrub av hela kroppen, sen bastu och ice-scrub! Efteråt var det dags för ansiktet så då peelade vi och la ansiktsmask, för att sedan sitta i ytterligare en bastu en stund.

image

Efter det var det fötternas tur. Först en promenad i varmt och kallt vatten och sen fotbad! Till sist skulle vi sitta i ångbastun en stund, för att sedan gå i poolen med iiiiiskallt vatten! Men det var riktigt skönt!

image

Klockan 11 hade vi bokat varsinn behandling. Jag tog en aromamassage och Sophia en ansiktsbehandling! Under tiden fick vi vänta ute i det allmänna spa-området (och äta hur många äpplen man ville!! Jag åt två, hihi)

Massagen var jätteskön, och efter väntade raw-food buffén! SÅ god mat! Behöver jag ens säga att jag ”råkade” ta tre gånger? 

image

Efter det var vi supermätta, så vi satte oss i utomhusbassängen och värmde oss, följt av bastu och sen en dryg halvtimmas slapperi i sway-sängarna på övervåningen!

image

image

image

Vid 14 kände vi oss nöjda med dagen så vi packade ihop oss och åkte hem! Nu är jag på tåget på väg hem till Halmstad igen och ska äntligen träffa A som kommit hem från sin skidresa!

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!