nocco-date och kanelbullar!

23 januari, 2015
23 januari, 2015

Sitter på tåget på väg till Göteborg! Ska möta upp Sophia på centralen och lite senare ska vi träffa Cecilia så ska vi gå på Dada Life på Trädgårn’ ikväll! Sitter och pumpar musik i lurarna på högsta volym as we speak! Ska bli riktigt kul att komma ut och dansa lite! Speciell med två favorittjejer! Kan bara bli en bra kväll detta!

Körde som vanligt mitt CXWORX-pass på Idrottscentrum klockan halv 5, så möte upp Sandra för en NOCCO-date redan halv 4! Hon hade bakat helt otroligt goda äggvite-kanelbullar som jag tog som PRE-workout! SÅ JÄKLA GODA! Blir garanterat en repris på dem!

image

> Recept från Gabriella Sporrefält<

– Vispa äggvitor, pensla lite olja på ett bakplåtspapper och smeta ut äggvitsmoussen – in i ugnen 15 min på 160 grader – låt svalna och lägg på maple syrup (kalorifri), kanel, sötströ (stevia) – rulla och skär i bitar! – 

Eftersom jag ska vara i Göteborg hela helgen så sökte jag en träningsdate till imorgon ! Gissa om jag blev glad när Erik sa att han ville köra ihop imorgon! Vi har inte träffats på evigheter så ska bli riktigt kul att ses och träna! Bästa typen av kvalitetstid!

Håll koll på min Instagram under kvällen för live-uppdates från spelningen! 

@sann_a

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!