kipping pullups

21 januari, 2015
21 januari, 2015

Då var dagen kommen! Händerna är hela, ryggen är fri från någon typ av träningsvärk och idag ska jag och Sandra få hjälp med våra kippade pullups! I fredags klarade vi så många som 5 stycken kippade var varannan runda, fram till 35 stycken var innan vi fick sänka tempot! Totalt 50 var, och 100 st ihop på 8 minuter! Väldigt bra presterat av oss med tanke på att vi lärde oss pullups/kippade pullups väldigt nyligen!

Men idag ska vi alltså på RX-passet i boxen, och vi ska få hjälp av coacherna att göra mer energisnåla kippade pullups, då båda använder benen väldigt mycket just nu. Och då måste händerna vara i toppform, och kroppen kännas lätt! Tror det kommer blir ett väldigt bra pass!

Efteråt är det läge att köra något högintensivt, då gårdagens pass inte blev något vidare bra.Ska se över dagens Invictus eller så kör jag något roligt med skivstång. Bara 11 dagar till tävling!

snabbis

Kommentarer

kommentarer

susannasvedbergh

Posts Facebook Google+

Följ Susanna i hennes träningsliv med dagliga uppdateringar gällande träning, kost och tips för att lyckas inom crossfit!