Kan själv…

30 mars, 2015
30 mars, 2015

…sa hon och fick liksom nog av att leta efter både drömbikinin och allt annat, så iväg jag for och inhandlade tyger och imed att jag har noll vetskap om hur man syr en bikini så ska detta lilla projektet bli ytterst spännande. jag uppdaterar er med resultatet, om det nu blir något.
Förutom detta lilla projekt ”att sy sin egna bikini” så går projekt ”diet” framåt, likaså projekt ”träning” framåt. Projektet skola och komma ihåg alldagliga saker lär jag få minuspoäng. Att veta var och när jag ska vara på vilken plats mer specifikt börjar ramla ur glömskan och vissa dagar känns det bara som om jag vandrar runt i en dimma av tankarna ”gym, tävling, bikini, posering, tröttma och sötsug”.
Lite så att man vissa stunder blir redigt trött på sina egna montona tankar…..bild 1 bild 2

Kommentarer

kommentarer

sujo

Posts Google+

Mitt namn är Sujo, 24 år. Undersköterska och studerande. Har ca 12 års gymtränande bakom mig plus ex antal SM, VM och EM som Cykeltrial förare. Skall iår satsa på Bikinifitness bland annnat.