Tänka som en förlorare….

10 mars, 2015
10 mars, 2015

Jag älskar att ha många bollar i luften, ibland har jag nog lite väl många men när man väl tar sig ur de svåra svackorna som blir med ekonomi, plugg, träning och allt kringom så är det helt klart värt det.
I svåra svackor så brukar jag både på gott och ont fokusera väldigt mycket kring ”klarade han/hon det, så kan fan jag med klara det!!” trots detta är jag så väl medveten om att just han/hon kan ha helt andra förutsättningar än mig själv, såsom ekonomiska förutsättningar, fysiska förutsättningar eller rent av de fysiologiska förutsättningar.
Trots att jag vet om detta, så vill jag aldrig sätta mig i en situation där jag tänker tvärtom tex; ”men hon/han har ju detta, så då går det inte för mig, eller hon/han kan ju detta, eller känner dessa” osv. Har jag gett mig fan på något så brukar det oftast gå den vägen som jag vill oavsett hinder och svårigheter. Jag vägrar helt enkelt tänka som en förlorare.

Ta tex detta som min dröm att bli brandman, hade jag vetat innan hur mycket det skulle krävas av mig både som person, ekonomiskt och allt kring om så hade jag nog aldrig satsat. Men jag gick in med inställningen att ”nog fan ska det gå, han kan ju!” Här sitter jag över 2 år senare, pluggar fortfarande upp mina gymnasiebetyg som jag så många år gjort nu, studielån from hell, styrketränar fortfarande efter kraven till brandmansyrket och läser dagligen på vad som krävs av mig som studerande för att komma in på brandmansskolan, man skulle nästan kunna tycka att jag skulle gett upp för längesedan och visst hade det blivit så om jag inte haft pannben nog. Men jag vägrar ju se mig besegrad och tänker ju inte som en förlorare heller.

Detta är bara en boll av alla bollar som flyger i luften, i detta nu håller jag även på med diet inför min första fitnesstävling, många gånger känner jag även där att tänka som en förlorare gynnar mig inget. Jag får helt enkelt bita i det sura äpplet medans andra göttar sig med sina godispåsar så får jag götta mig i Juni istället när tävlingen är gjord, som Sofia sa så bra ”det finns kvar i Juni också” appråpå godis, kakor och annat gött. Helt sant.
Förövrigt Sofia Backelin som även hon är en utav Team MMsports tävlande som hjälper mig med kostschema och pepping, hon har gjort samma resa som mig, enda som skiljer sig är att jag ska tävla i Bikini och hon tävlar i Bodyfitness. Så jag har fullt förtroende i att hennes kostupplägg kommer funka galant till mitt tävlande. Tacksam för att du ställer upp på mig så tack!

Så just i detta nu, så står jag med saker upp till öronen, det är liksom inte bara att gå på diet och träna, tydligen ska man ju sköta allt kring om också med jobb och skola. Men som undertecknat menar på, detta kommer gå görabra!
//Sujo

Deffliv

Kommentarer

kommentarer

sujo

Posts Google+

Mitt namn är Sujo, 24 år. Undersköterska och studerande. Har ca 12 års gymtränande bakom mig plus ex antal SM, VM och EM som Cykeltrial förare. Skall iår satsa på Bikinifitness bland annnat.