så hamnade jag ju här….

27 februari, 2015
27 februari, 2015

Alltid kul när nya möjligheter öppnar sig och äntligen får jag  skriva igen, min förra blogg lade jag ner efter att det blev en massa onödig meck med serverbyte på just den portalen. Så nu är jag här, som både ny Team MM Sports medlem och med en ny blogg. Tack för visat förtroende.

Vanligtvis brukar jag skriva mycket om min träning, såklart antal reps och set är endast för min dagboksnotering som jag normaltvis använder bloggen som. Mindre kul att läsa om men det är oftast en jäkla hjälpreda för mig, som tränar mellan 1-3 pass om dagen. Samt att det alltid är gött att kunna blicka tillbaka.
Men jag ska försöka skriva denna bloggen så den blir lite roligare, för detta är trots allt om mig och hur jag kämpar mig till bikinifitness. Likaså handlar denna bloggen om mig och min tankar och funderingar kring ALLT.

Om jag ska presentera mig kort….

Kommer från Götheborg, 24 årig student som nyss utbildat sig till undersköterska men som valt att studera vidare ytterligare för att få tillräcklig kompetens för att snarast kunna söka in på brandmansskola. För det är en av mina större drömmar, att bli brandman.
Min träningsbakgrund är lång, faktiskt så börjar den bli väldigt lång och jag har många kul meriter bakom mig, då jag redan som 12åring började på samma gym som min mor för att kompletera styrka till min huvudsaklig sport; Cykeltrial. Cykeltrial var just då inte jätte stor sport men den växte snabbt till en populär extremsport, för er som undrar vad det är för något, google 😉 Det tog inte långt tid innan jag började köra mitt första SM som sedan ledde till mitt första EM som sedan ledde till mitt första VM.
Nu över 12 år senare
så har jag ex antal meriter och placeringar i över 10 EM/VM och ett 50tal SM bakom mig.
När jag ledsnade på Cyklingen så började jag gymma mer serriöst, från 3 gånger i veckan till många gånger 5-6 gånger i veckan. Och sedan dess har jag hållt på, slutet av 2009 började jag med MMA denna kampsporten ligger mig fortfarande varmt om hjärtat men valde att sluta pga svår sjukskrivning från jobb (som inte berodde på MMA) samt min satsning på studier.

Detta var en liten kortare förklaring av min bakgrund :)
Så nu kommer ni få haka på i min värld från idag som modell, gymnarkoman, biknifitness, student och undersköterska.
Välkomna.
Multitasking

kommentarer, 146 Visningar

Kommentarer

kommentarer

sujo

Posts Google+

Mitt namn är Sujo, 24 år. Undersköterska och studerande. Har ca 12 års gymtränande bakom mig plus ex antal SM, VM och EM som Cykeltrial förare. Skall iår satsa på Bikinifitness bland annnat.