Morgontrött(?) Det bästa man kan tillföra träningen…

6 maj, 2015
6 maj, 2015

Något jag verkligen inte har tanke att sluta med efter att denna intensiva perioden av min träning är över är mina morgonpromenader som tillkommit nu under dieten.
Denna morgonpromenaden som jag  lätt kan rekommendera folk att starta med har på någotvis blivit en helig del av min dag, den tar exakt 60 min och 6km avverkas. I lurarna så är det allt som oftast en podcast av BodyRadio eller Tyngre. (något som jag givetvis aldrig skulle kunna tänka mig lyssna på innan jag gav det ett försök då jag tyckte att det verkade helt ointressant, numera är jag mer än såld på dessa podcasts). 

I med att morgonpromenad är just vad ordet säger en PROMENAD så skall här inga personrekord sättas, den ska INTE joggas och den ska gå i ren och skär harmoni och tillåta hjärnan att rensas och starta upp. Det är precis detta som gör den helig. Man ska inte behöva känna någon ångest inför att gå ut och gå en timma för att där finns något rekord att sätta. Rekorden kan man sätta på gymmen senare på dagen, prestation och press att prestera finns ju under dagen ändå så därför ska inte ”stress&press” finnas under första timmarna av ens vakna tid.

På detta vis har jag äntligen fått en anledning att sluta vara aptrött morgonmänniska, Detta har liksom blivit en höjdpunkt och ångestfri grej att vakna upp till. Lite som min lilla egentid att gå upp till klockan 06.00 på morgonen, dricka mina koppar kaffe, mysa ner mig i en mysig MM-tröja och mjukisar och gå, bara gå runt i min egna lilla mysvärld. =)

Utöver allt detta, så går faktiskt allt, verkligen allt framåt i en positiv anda, styrketräningen går bra, cardion går bra, viktnedgången har börjat vandra neråt riktigt igen, och poseringsträningen går bra! Så jävla gött när saker går bra!
saker måste helt enkelt vara skit ibland för att man ska kunna uppskatta när det går bra. Över och ut//Sujo

IMG_1281

kommentarer, 154 Visningar

Kommentarer

kommentarer

sujo

Posts Google+

Mitt namn är Sujo, 24 år. Undersköterska och studerande. Har ca 12 års gymtränande bakom mig plus ex antal SM, VM och EM som Cykeltrial förare. Skall iår satsa på Bikinifitness bland annnat.