Så blev jag en utav dem.

4 maj, 2015
4 maj, 2015

IMG_1258Som nu fått bekräftat att jag får tävla på Alströmerpokalen. Med detta sagt, så efter att ha fått detta bekräftat så får vi nu in i en ännu hårdare dietfas även en ännu hårdare träningsfas.
För att minimera skaderisken så lär jag sluta upp med att försöka sätta Personbästa i allt vad det heter och istället fokusera på mer repetioner och ännu mera ben. Bilden ovan är personbästa i Marklyften som slutade på 120 pannor ren och skär jävla kärlek…5 kg från mitt personbästa jag hade för några år sedan som jag inte ens räknar längre. (men det finns där någonstans i bakhuvudet).

Juste, projekt ”sy egen bikini” går so far so good bra, har äntligen fått till en snygg look på överdelen och denna helgen kommer resultera i att sätta sig med underdelen. Som på foto nedan, (jepp tuttarna är tryckta upp i halsen.) Som det ska va! det ska vara tight och på plats! Det ska vara som när man bär en korsett, fast utan korsett, fast den korsett som man nu ska föreställa sig bära ska vara ens abs och midja. fantastiskt perfekt gemförelse om ni fråga mig. 😉 Över och ut//Sujo
FullSizeRender-2

Kommentarer

kommentarer

sujo

Posts Google+

Mitt namn är Sujo, 24 år. Undersköterska och studerande. Har ca 12 års gymtränande bakom mig plus ex antal SM, VM och EM som Cykeltrial förare. Skall iår satsa på Bikinifitness bland annnat.