Välkomnar mig själv till Team MM Sports!

16 oktober, 2014
16 oktober, 2014

Första blogginlägget och jag får börja med att säga att jag är väldigt glad över att från och med nu vara med och representera Team MM Sports! =)

Jag har en spännande resa framför mig och på denna blogg kommer ni kunna följa min väg mot tävlingsscenen och min allra första tävling under 2015.
Ni kommer även att kunna följa detta på Instagram: robertoxalino och på Facebook Roberto Xalino

Vem är jag och hur hamnade jag egentligen här..? Jo, jag älskar träning och har egentligen alltid varit i bra fysisk form. När jag spelade fotboll var jag elittränad för detta ändamål. Styrketräning och fitness är visserligen en helt annan femma MEN jag förväntar mig trots det alltid märkbara och synliga resultat eftersom min insats alltid är helhjärtad. Jag hade nog, i ärlighetens namn, inte ens gått till gymmet om jag inte kunde se att jag blir starkare. Ungefär på samma sätt som jag antagligen hade slutat med fotboll i min uppväxt om jag hade märkt att jag inte var bland de bästa. Detta har varken med naivitet eller kaxighet att göra. Jag förväntar mig helt enkelt att hårt jobb alltid bör ge framsteg och därmed också skall löna sig, annars är jag inte med och spelar.

Om ni följer min blogg så ska ni alltså inte förvänta er några dramatiska viktresor så som ”from fat to fit”. Det ni däremot kan förvänta er är att se mig utvecklas inom ett, för mig, lite outforskat område. Nämligen inom tävlande i fitness och kroppsbyggning. Jag anser att jag kan min kropp väldigt väl. Samtidigt förstår jag att detta äventyr nog kommer att vara som när jag lärde mig cykla för första gången. Jag kommer behöva goda råd, en del tid och ett par stödhjul! Fram tills jag kan ”cykla”, och under tiden som jag håller på att lära mig det, skall jag försöka studera de atleter som redan är proffs på det de gör. Om man tror att det bara är att träna, äta, sova och sedan ställa sig på scen så…FEEEL!!! Jag hyser enorm respekt för de som utövar sporten och för den kunskap som dessa personer besitter. Respekt! Jag kan hoppas att jag en snart lär mig cykla lika bra som er!

Jag vill avslutningsvis tacka MM SPORTS för att ni tror på mig och sedan dig som läsare för att just du tog dig tid att läsa mitt inlägg! Här nedan ser ni mina nya fina kläder samt en bild på mig och min sambo Nuran som också är med i Team MM Sports =)

Roberto Xalino Robert Silva MM SPORTS TEAM

Roberto Xalino Robert Silva

 

 

Kommentarer

kommentarer

Robert Silva

Posts Facebook Google+

R O B E R T S I L V A / R O B E R T O X A L I N O Född: 1987.03.21 Bor: Göteborg, Västra Frölunda Gör: Arbetar som socionom i Göteborgs stad