Allt har ett pris

28 oktober, 2014
28 oktober, 2014

Idag tänkte jag prata lite generellt runt träning och fitness som livsstil. Jag får ofta frågor såsom ”vad har du för hemlighet? Hur gör du för att få till…?” Som jag har sagt förut. Det finns ingen hemlighet bakom träning. Jag tror att alla egentligen vet vad som är bra och vad som är dåligt för din träning. Sen finns det såklart småknep man kan använda för att chocka kroppen åt olika håll för att få den där sista edgen. Men vare sig du vill bulka eller deffa så fungerar det ungefär på samma sätt. Det är kosthållning och hård träning som faktiskt ger resultat! Jag förstår att många vill höra om mirakeldieter eller kosttillskott som kommer förändra din värld. Jag kommer ta upp såväl dieter som bra kosttillskott i senare inlägg, men äter du inte rätt och tränar inte rätt så kan du ju inte förvänta dig resultaten av de skall komma.

Nu sitter jag verkligen inte och försöker att läxa upp någon här utan jag försöker bara att säga som jag tycker det är. Jag tycker verkligen att man skall göra det man själv tycker är kul. Tycker man att det är en pest att slita sig till gymmet varje dag och man verkligen hatar att hålla en bra kost, varför skall man då göra det?! Tycker du att du vill unna dig en pizza, gör de då! Tycker du att det är för jobbigt att släpa sig ut i spåret när det regnar? Men stanna hemma då? Jag tycker verkligen inte man skall göra saker man inte tycker är kul! Sen att en stenhård tävlingsdiet alltid inte är kul får man ju ta, men man måste se till vad man tycker är värt att uppoffra själv. Jag tycker verkligen inte man skall träna för någon annans skull än dig själv! När folk frågar mig saker såsom ”vad har du för armmått?” eller ”hur mycket bänkar du?” vill jag nästan skratta åt dom. Jag tränar inte för att imponera på någon annan. Jag älskar känslan när man börjar nå slutet mot ett set och kroppen bara skriker ”NEJ!! VAD GÖR DU!?!?” på varenda rep. Jag älskar att mer se mat som ett verktyg för att effektivisera min träning. Jag tycker inte det är någon uppoffring att inte äta godis eller dricka läsk. Jag har inga problem med att inte dricka alkohol. MEN bara för att detta är något som gör MIG glad och något JAG älskar så förstår jag verkligen att det inte är något som alla tycker om, eller något som alla vill göra.

För att summera det hela lite grann så tycker jag verkligen att man ska göra det man själv älskar och brinner för! Tycker du det är kul att supa och dra ut på klubben till sent på morgonen, gör det! Men du kan inte göra det och sedan undra varför din träning har ”stannat upp”. Jag hjälper mer än gärna folk som är träningsintresserade med tips, kostråd och övningar, men du måste ju ärligt se till hur mycket du är redo att betala för din träning!

Kanske inte det alla vela höra men jag hoppas det hjälper iaf! :)

Kör hårt!

//Johan @Pushthrough

kommentarer, 270 Visningar

Kommentarer

kommentarer

pushthrough

Posts Google+