Keeping it simple, gör det inte svårt för dig!

10 januari, 2015
10 januari, 2015

Det finns bokstavligen TUSENTALS träningstips, dieter, gymforskningar osv osv osv där ute. Många grejer är säkert bra och många fungerar, sen finns det självklart säkerligen minst lika många som inte kommer göra något alls för dig. Så vad ska man lyssna på? Hur ska man göra? Mitt allra hetaste tips är att du finner en rutin som fungerar just för DIG och håller dig till den dag ut, dag in. Vad reagerar din kropp bäst på när du ska bygga muskler? Behöver du carbloada? Carbbackloada? Det finns många tillvägagångssätt och jag säger verkligen inte att du  inte ska vara öppen för att testa nya idéer, det jag säger är att du måste hitta en bra stabil bas som du kan bygga ifrån! Gör det inte svårare än det behöver vara! Ät bra mat som kommer hjälpa dig i dina mål. Träna utefter dessa mål och LYSSNA PÅ DIN KROPP. Det finns alldeles för mycket forskning kring hur ofta du ska äta, hur länge du skall vila mellan set osv osv osv. Det som alltid fungerat bäst för mig är att lyssna på min kropp. Är jag hungrig? Okej jag är hungrig, vad är mina mål? Gå ner i vikt? Hmmm då kanske jag ska låta mig vara hungrig då detta är ett tecken på att jag förbränner! Vill jag bygga muskler? Ligga på kaloriöverskott? Men ÄT DÅ!! Ett stort problem som jag har märkt för många är att när dom hoppar mellan olika tips och hela tiden gör olika saker så blir allt bara en stor röra, man har inte längre en fast plan och man kanske istället ledsnar ut helt på träningen. Gör därför en rutin, tar du PWO innan gymmet så gör din lilla ”ritual” innan du slänger dig iväg, när du kommer till gymmet gör dina uppvärmningar som du alltid gör. Än en gång, var inte rädd att testa nya saker, lägg till/byt ut några övningar, testa att lägga om ditt matschema, men det viktigaste av allt är definitivt att du hittar en rutin, en rutin som du känner att du kan göra dag ut och dag in under en längre tid! Träningen skall vara kul och allt runt ska vara kul! Det är viktigt att du trivs i dig själv och vad du gör, se det som en belöning inte ett straff att gå till gymmet helt enkelt! Kanske ganska uppenbara grejer för många, men jag hoppas att någon finner det hjälpsamt! 🙂

Kör hårt!

//Johan @Pushthrough

Kommentarer

kommentarer

pushthrough

Posts Google+