Fitnessfestivalen 2015 & HMB

13 december, 2015
13 december, 2015

Fitnessfestivalen
I år fick jag äran att jobba på mässorna scandinavian power wknd och fit for life wknd som ska motsvara fitnessfestivalen i år både i Stockholm och i Göteborg under två helger.
Har ju inte varit långtråkiga dagar under dessa helgerna direkt. Full rulle hela tiden och mycket roligt att får hjälpa folk med produkter och motivation och inspiration för att nå deras mål.
Mycket kul och träffa team atleter från MMsports som bor mer i de norra delarna av landet som man ofta ser mindre av. #teamoneD

onedirecton

Mellandagarna har dock varit mycket intensiva för att hinna med att få lagat all mat som ska ätas och träna, men det har gått bra har följt schemat nästan helt och inte missat mer än en dag från träningen.
Gör allt för att hinna med så mycket som möjligt för att få på mig ordentligt med massa inför nästa tävlingssäsong som startar med junior SM i Alingsås i september 2016, följt av Tyngre Classic och decembercupen och luciapokalen som blir sista stoppet. Så mycket scen som möjligt under en säsong är vad jag har som mål :)

HMB
HMB är en aminosyra som är helt ny för mig. Jag märkte en del efterfrågan på utställningarna av den och måste säga att den är väldigt intressant. Den smakar fruktansvärt äckligt och kan därför inte tillsättas i några drickbara BCAAs eller EAAs och är istället i pillerform. Ska dra iväg en order ikväll och HMB kommer definitivt va med i kundvagnen :)

hmb
En artikel i den senaste FLEX magazine tidning angående HMB.

Body-Science-HMB_MegaCaps-960px

kommentarer, 153 Visningar

Kommentarer

kommentarer

edling

Posts Google+