Svenskt Kött, Svenskt Protein

8 januari, 2016
8 januari, 2016

Skippar du köttet som är märkt med ursprung från Irland, Polen, Litauen etc och lägger svenskt kött i kundvagnen istället på grund av att du oroar dig över innehållet. Då tycker jag du gör helt rätt. Tror det inte finns något land som har så bra kvalité på maten som Sverige. Visst här fuskas säkerligen en del men överlag har vi det ganska bra. Men om du nu är den som tänker mycket på din hälsa, tränar mycket och funderar på att köpa protein pulver. Tänker du på var ursprunget av innehållet av proteinet kommer ifrån? Tänk så matas kossorna som producerar mjölken där resterna vid ost tillverkning dagligen av foder som innehåller antibiotika för att förebygga sjukdomar innan slaktning? Den antibiotikan djuren får i sig får du sedan i dig, möjligtvis inte allt men en del utav det.

Sverige är det land i EU som använder minst antibiotika och för mig som jagar viktuppgång och ökad muskelmassa där proteinpulvret står för nästan 30% av mitt protein intag under en dag är kvalité och svenskt en självklarhet.

———————————————-

English – Google Translate

Do you skip the meat that is labeled originating from Ireland, Poland, Lithuania, etc.? And put Swedish meat in the cart instead (Sweds) because you’re concerned about the content? Then I think you are absolutely right. Think there is any country that has such good quality food Sweden. Certainly there is cheating in Sweden to but overall we have it pretty good. But if you are the person who thinks a lot about your health, practice a lot and are looking to buy protein powder. Do you think about where the content of the protein come from? What about if the cows that produce milk that in the end is the source if protein are feed with food that containing antibiotics to prevent disease before slaughter? When we consume anything from the food the antibiotic will end up in you, perhaps not all but a part out of it.

Sweden are using least of any other country within EU of antibiotics and me chasing weight gain and increased muscle mass where protein powder accounts for almost 30% of my protein intake in a day is the quality and the Swedish natural.

PureSwe-Whey_Mjölkchoklad-960px

 

Jag blandar mitt Whey 100 med ca 300g Casein Protein i min post workout shake därför jag står mig längre tills jag får i mig min middag, annars tenderar jag att bli kallsvettig och darrig ganska fort innan jag får i mig mat eller större mängder kolhydrater. Med snabba och långsamma protein källor så ökar din protein syntes post workout.  (Källa ) Jag kör Mjölkchoklad tillsammans med Vanilla Ice Cream Casein. Det blir inte godare än såhär.

———————————————-

English – Google Translate

I mix my Whey 100 with about 300g of Casein Protein in my post workout shake why I stand me anymore until I get me my dinner, otherwise I tend to get sweaty and shaky rather quickly before I get into my food or large quantities of carbohydrates. Slow and fast protein sources combined post workout will increase your protein synthesis (Source) I go with Milk chocolate with Vanilla Ice Cream Casein. It does not get tastier than this.

NY_Body-Science-Casein_VanillaIceCream-960px

kommentarer, 228 Visningar

Kommentarer

kommentarer

edling

Posts Google+