Post cheat meal

1 november, 2015
1 november, 2015

4873-5660-thickbox
Blev en del kolhydrater igår i form av Godis fick tag på mina saknade fladdermöss från Haribo i butiken som inte brukar hänga där. De slank ner så fint så.
När jag väl käkar godis känner jag helt klart av en för hög insulin spik och blir riktigt seg. Blir ofta såklart cheat på en lördags kväll eller en fredagskväll och när de väl sker så försöker jag planera in ett träningspass direkt på morgonen dagen efter.

Jag vaknar tar en Whey shake och blandar sedan min Pre-workout som verkligen ger effekt på fastande mage. Av detta får jag 8/10ggr alltid riktigt bra pump på gymmet. Resultat blir att min mage stabiliseras och förbränningen kör igång och för det andra och viktigaste, jag tömmer mina överfulla glykogen depåer så jag minskar risken att resterande mål/kolhydrater under dagen lagras som fett. Post workout mål består sedan av massor med fiberrika livsmedel och framförallt grönsaker för att lugna magen och för igång tarmarna ordentligt, samt kött och kolhydrater. Sen det viktigaste är att man inte får glömma att dricka massor med vatten. Även om man känner sig svullen! :)

Det är ju trots allt allhelgonahelg.

kommentarer, 311 Visningar

Kommentarer

kommentarer

edling

Posts Google+