Fitness och byggning unik sport!

13 oktober, 2015
13 oktober, 2015

Hej. Något jag har funderat på sistone är hur unikt fitness och byggning egentligen är när det kommer till vänskap inom sporten, motståndare och arrogans. Tycker det är väldigt sällan man möter på arrogans och stöddighet på gym bland tävlande atleter så som på tävlingar och mässor.
Dessutom känns det som många inom sporten iallafall jag, delar med sig mycket av sin kunskap och knep för att hjälpa andra tävlande eller allmänt folk som gymmar för att förbättra resultaten och vara rädda om sin hälsa.
Som ett exempel: en inspirerande ”guru”/”coach” George Farah som, ja visserligen tar emot en stor summa pengar mot att hålla föredrag (laddas ofta upp på nätet gratis) men som samtidigt är väldigt hjälpsam och dessutom delar med sig knep som verkligen kan öka motståndet mot honom och sina atleter men han gör det för allas skull och framför allt sportens skull. Tycker inte det är ofta man fick massor med tips av motståndare eller duktiga polare när man spela diverse lagsporter i sina yngre dagar?

george-farah-seminar-2-June-2014

När man väl är backstage och kör på hur många glada ansikten och skämt får man inte höra? Själv har jag lärt känna folk som jag själv stod på linen med sist och vi inspirera varandra och försöker ge varandra tips till att fortsätta utvecklas till det bättre. Vill gärna höra andras åsikter och tankar kring detta :)

kommentarer, 176 Visningar

Kommentarer

kommentarer

edling

Posts Google+