Det går inte alltid som på räls

7 juli, 2015
7 juli, 2015

Träningen förra veckan var kanske inte var så mycket att hänga i granen.. Motivationen var dålig – men trots det slet jag som vanligt som ett djur, när det gällde både cardio och gymmet.. Trots det var jag inte nöjd.. Inte ens vågen visade minus.. Men allt har en naturlig förklaring…

vågen visade + 0.3 kg… men:

1. jag hade bränt mig i solen (kroppen binder vätska)
2. min ”dåliga vecka” var på ingång (kroppen binder vätska)
3. jag kände mig allmänt stressad och PMS:ig (kroppen binder vätska – vilket egentligen hänger ihop med punkt 2..)

jagblogg

Men! Det var då det.. NU är det en ny vecka vilket i sin tur innebär nya tag och nya möjligheter. Efter ätardagen i lördags kändes kroppen genast mycket starkare.. kanske inte på själva lördagen.. Då kände jag mig mest som en valross.. Men träningen söndag, måndag och idag tisdag har gått och känts strålande bra! Detsamma gäller även cardion! Även konturer på axlarna blir allt tydligare, helt underbart!

jagblogg2

Jag tänker inte haka upp mig på vad vågen visade förra veckan.. utan istället blicka framåt och fortsätta ge allt. Det är just valet jag gör, att gå till gymmet de dagar motivationen inte är på topp.. Dagar då jag väljer att ignorera att lägga mig under täcket och se en mysig film.. och istället beger mig till gymmet som gör att valet att träna som jag gör och leva som jag gör blir en livsstil. Det är inte alltid en dans på rosor.. och resultatet kommer inte av sig själv.. Om det hade varit enkelt.. då hade alla kunnat hålla på med det jag gör.. vilket inte alla gör..

jagblogg3

Kommentarer

kommentarer

moamuntzing

Posts Facebook Google+