Uppdatering och nedräkning

22 juli, 2017
22 juli, 2017

Long time no see… Ja, nu var det ett tag sedan jag skrev och jag vet knappt vart jag ska börja. Dieten rullar på som den ska och det är ‘bara’
56 dagar kvar till det är dags att inta scenen i Solnahallen. Jag är oerhört taggad och något säger mig att formen kommer vara vassare än vad den var när jag knep andra platsen på Battle of Scandinavia i april förra året. Det känns oerhört bra och logiskt med tanke på den tid och slit jag lagt ner på att konstruera en bättre fysik. Även mer tid har lagts på poseringsträning, mer specifikt, så har jag spenderat ca 10 minuter 5-6ggr/vecka det senaste året (om jag slår ihop tiden jag dödat mellan övningarna). Dessutom så har jag de senaste månaderna tillbringat lite tid med Anna Liza som hjälpt mig finslipa både gång och posering vilket känns oerhört tryggt.

Gällande träningen så har denna rullat på bra, dock så har smärtor från magen och de avslitna muskelfibrerna fram till den senaste veckan varit påtaglig, vilket har gjort att jag inte kunnat köra intervaller eller för många PW.s på bandet. Jag kunde ganska snabbt konstatera att smärtan eskalerade när jag ökade tempot på grund av att armarna rörde sig mer, men som tur är finns fler alternativ än löpband för cardio. Mycket tid har spenderats på cykel men även på crosstrainen (dock så har jag valt att hålla i handtagen framme för att slippa för mycket rörelse och på så vis smärta). Något som glädjer mig oerhört mycket (jag blir nästintill tårögd), är att jag inte haft några som helst känningar i magen den senaste veckan, trots en rejäl påökning av cardio.

Så var det, det där med kosten – jag måste medge att jag aldrig någonsin känt mig så harmonisk under någon diet, självklart har jag bra och dåliga dagar som vilken människa som helst. Idag har varit en dålig dag – eller ja, den var dålig fram till avslutat benpass och efter att precis avnjutit en hemmagjord burgare med klyftpotatis så blev den komplett. Jag kan inte annat än tacka min Coach Mikael Merighetti som under denna diet fått mig att må så oerhört bra, genom peppning, stöttning och ärlighet. Dessutom är jag bortskämd som kommer fortsätta ha honom vid min sida även under tävlingssatsningen mot vårens tävlingar som följer efter tyngre.

Ha en trevlig kväll

IMG_0891

kommentarer, 162 Visningar

Kommentarer

kommentarer

moamuntzing

Posts Facebook Google+