Jag älskar choklad och naturligtvis vart jag ju tvungen att slänga ihop en egen variant för att fira Chokladbollens Dag.
Det går att adda lite Chocolate peanut butter swirl om man vill. Det förhöjer verkligen smakupplevelsen rejält! 🙂
Innehåll
Innehåll:
250 kcal
35 g protein
15 g kolhydrater
4 g fett
Ingredienser:
•0,5 dl havregryn
•1 dl kasein
•1 msk kakopulver
•1,5 msk sötströ
•0,5 tsk salt
•50 g keso mini
•1-2 dl vatten
Workprogress:
1.Blanda i alla torra ingredienser i en bunke.
2.Häll i keso (mixad med stavmixer om man vill) och tillsätt vatten och rör om med slev tills du har en ”halvkletig” smet.
3.Sätt in i kylen ca 10-20 minuter så att smeten blir mera fast.
4.Ta ur kylen och rulla till små bollar, gärna i kokos eller pärlsocker
5.Ät inte upp smeten innan du börjat rulla…;-)
Kommentarer