16 februari, 2016
Frukost är någonting som jag inte brukar äta på vardagarna utan istället gärna avnjuter på helgen. I vanliga fall brukar jag äta havregrynsgröt med kasein men kände för att testa mig på små brödsnittar denna morgon. Jag älskar när brödet är lite luftigt och inte så kompakt. Det bästa med dessa är ju självklart att de är så kalorisnåla 😉
Innehåll för en deg (räcker till 7-8 snittar på 3×3 cm):
135 kcal
17 g protein
4 g kolhydrater
1 g fett
Ingredienser:
- 2,5 msk kokosmjöl
- 1,5 msk fiberhusk
- 2,5 msk Lindahls kvarg
- 100 g äggvitor (3 st äggvitor)
- 1 tsk salt
- 1 tsk bakpulver
Workprogress:
- Mixa alla ingredienser i en skål och rör om tills du fått en fin halvtorr deg
- Kavla ut degen på en bakplåt. Kavla den rätt så tunn eftersom den kommer svälla en del i ugnen.
- Sätt ugnen på 200°C och grädda 20-25 minuter. Ju tjockare deg desto längre tid.
- Ta ut ur ugnen när de börjar bli lagom gräddade på ytan 🙂
Love the Journey
Kommentarer