13 APRIL

13 april, 2015
13 april, 2015

Ligger med min trötta kropp i sängen och har nu avnjutit att se Hammarby vinna över Djurgården. Bra start på veckan med andra ord. Tog en välförtjänt vilodag idag. Är trött i hela kroppen och knoppen, har nästan känt mig utmattad hela dagen men nu är jag redo för ett tungt benpass imorgon känner jag!

Först tänkte jag prata om Delicatobaren. PÅ RIKTIGT! Fan i mig det godaste jag ätit i barsväg någonsin! Försöker inte inbilla mig att den är nyttig eller liknande, men absolut bättre än att trycka i sig en riktigt punchrulle eller en delicatoboll. Rekommenderas för er som vill ha eller behöver ett litet nyttigare alternativ. Smaken är slående lik Delicatoboll och/eller Punchrulle.

Igår testade jag att köra ett 60 min cirkelpass Tabata. Fy hellskotta vad jobbigt det var, svetten lackade och kroppen kändes svagare för varje minut som gick. Men gud så roligt det var! Älskar att svettas. Blandat med fys och styrka i en timme, fullt ös! Var på en annan planet efter det passet. Drog sedan vidare till andra gymmet i Tyresö för att hälsa på Tobbe och Sandra. Fick tips och knep för att få mina axelpass lite vassare. Har svårt att få samma tryck i axlarna som jag kan få i övriga muskelgrupper, vilket är tråkigt då jag vill få bättre poppade axlar. Efter passet hamnade jag i någon dipp. Vet i tusan vad som hände men blev sjukt deprimerad. Vet inte om det var brist på energi eller liknande men som tur är gick det över efter någon timme 🙂 Nu mår jag hur bra som helst igen! Var nog bara trött… Ytterligare en anledning till att det blev vilodag idag.

Idag har jag istället hunnit med att skriva in mig på det nya gymmet jag köpt kort på. Är så jävla taggad på den där jäkla stairmastern! Har även gjort lite matlådor och bara tagit det lugnt. Dagarna är nu räknade till 5 innan min födelsedag. Fick idag en rabattkod från söta Hanna på gymmet. 20% på mina lyftarskor jag vill ha! Får jag inte dessa i present kommer jag klart köpa mig ett par själv 🙂 Har hela helgen planerad och jag längtar något så fruktansvärt!!

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+