5 APRIL

5 april, 2015
5 april, 2015

Redo för en ny vecka. Inte denna vecka som kommer, men en annan vecka. En vecka nästa år i mitten av juni eller nåt. Väldigt redo för den…

Lite så känner jag just nu. Tråkigt väder idag och ledigheten börjar gå mot sitt slut. Skönt som det är så är man ledig även imorgon vilket också betyder kortvecka nästa vecka.

Är nästan precis hemkommen från gymmet efter att ha kört ett riktigt bra ryggpass med Nadja. Sved in i ryggraden ett par övningar och kommer nog att känna av det imorgon om inte redan ikväll. Har även haft jordens träningsvärk i ljumskarna. Hela min sömn har varit katastrofal de senaste nätterna för att jag behövt ligga som en stel pinne i sängen. Men nu börjar jag komma på fötterna igen och laddar inför ett nytt benpass imorgon.

Måste även tillägga att jag är väldigt nöjd över fotbollsresultaten i helgen. Arsenal tog hem 3 nya poäng mot Liverpool och Hammarby vann på premiärmatchen hemma mot Häcken.

Är jäkligt sugen på att beställa en ny leverans från MM sports. Blev smått beroende av Powergum som jag fick med i min senaste beställning. Skulle även vilja fylla på med lite annat godis i mitt skafferi.

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+