23 FEBRUARI

23 februari, 2015
23 februari, 2015

Ligger i sängen med årets nervryckningar i ryggen. Lär bero på att jag ganska nyligen avslutat ett ryggpass som fick smaka blod, svett och tårar vill jag lova.

Gick idag på första passet av mitt nya schema och som jag kände på mig, nog var det bra med utmaning… Började med chins… tror lilla Tine fick arbeta mer än vad jag fick av att hjälpa mig upp. Men mina små händer är det inte lätt att greppa de handtag eller liknande för att sedan dessutom dra mig uppåt. Nu skulle jag visserligen hålla tillbaka ner men det var en kamp! Så jävla slut efter första övningen!! Måste ge en stor eloge till alla som klarar av att ens göra en chins… en vacker dag! Men det ser väääldigt långt bort tills den dagen är kommen just nu.

Körde även en hel del andra övningar som jag inte gjort på väldigt länge, eller inte alls. Och allt tog så jävla bra!! Riktigt nöjd med passet trots att jag inför näst sista övningen tappade en jäkla 4 kilos hantel rakt på fotknölen vid stortån! Min fot är numera 50 nyanser av regnbågens alla färger, trots att jag känner att det hela tiden gör lite ont så är det konstaterat att ingenting är brutet, av egen bedömning såklart!

Nu är allt förberett inför morgondagen då ben stor på schemat! Är så jävla taggad och har bestämt mig för att mosa varenda liten fiber i både ben och rumpa! Tänker inte gå därifrån för ens jag i princip inte kan stå upp. #rullstolframåt

På onsdag är det en ofrivlillig men ändå villig vilodag. Ska till frissan för att fixa både det ena och andra hur illa det än låter. Håret ska klippas och fransar ska på! Förhoppningsvis hinner jag även med lite shopping på dagen. Behöver nya byxor!!

Nä jag tar emot denna vecka med öppna armar. Har mycket att se fram emot och mycket att längta efter! Är riktigt till freds med de människorna jag umgås med just nu som stöttar, peppar och ger mig kärlek vare sig de vill eller inte. Mer av det!

11021241_10152700543276398_9085142337775629949_n

Kommentarer

kommentarer

madeleinenordberg

Posts Google+