Checkar ut

31 oktober, 2015
31 oktober, 2015

Efter att ha droppat höga siffror så stannade det plötsligt av. Visst, det blir svårare ju närmare målvikten man kommer men eftersom det inte trappades ner utan bara tog tvärstopp. I onsdags vägde jag samma som förra lördagen. Körde mycket pass på onsdagen men ändå visade vågen samma på torsdag morgon. Bestämde med coachen att sänka mitt intag då jag blev stressad och ledsen av att det inte hände något. 

Kände även på gruppträningspasset på morgonen att när det mentala inte är med mig så är det inte alls roligt att instruera. Det blev för mycket och jag kommer därför att ta ett lite längre uppehåll än planerat. Blir ett sista piloxing nästa vecka sen tar jag tre veckor ledigt till att börja med. 

Körde lite crosstrainer (som jag inte gjort innan typ nånsin haha) på torsdagskvällen och kanske räckte det att veta om att jag skulle sänka maten för på fedagen hade jag gått ner 0,2kg. 

Fedagen bjöd därför på 30 min crosstrainer i högt tempo efter ryggpasset. Och i morse hade jag gått ner ytterligare 0,5kg! Så totalt 0,7 sen förra lördagen vilket ändå är en godkänd siffra. 

Så nu är det mentala tillbaka igen 😉

Kollade på magic Mike XXL med grabbarna igår och ikväll är det tjejkväll. Längesen vi sågs hela gänget, bara Malin som fattas. Kränger läkerol och sallad eftersom ätardagarna är slut. Bara 21 dagar till tävling! Riktigt taggad nu. 

 

Från torsdagens benpass  
  
 Ny vattenflaska från Nike med suuugrör. Dyr men bra 😉 Speciellt när man står på crossen så slipper man luta flaskan hehe

   

  

  

Imorgon blir det lite lugnare dag då mina grupper i Vittsjö har uppehåll. Så bara 5 balettgrupper 😉 Kan ärligt säga att jag längtar till december när kurserna är över, dieten slut och jag kan sova och äta massor. 

kommentarer, 186 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+