Eleiko PT & Dietstart 

22 augusti, 2016
22 augusti, 2016

Får väl ta tag i bloggandet igen nu när det börjar hända grejor igen hehe. 

Om nån har missat det så håller jag på att utbilda mig till Personlig Tränare. Det är Actic som gett mig förtroendet och chansen att satsa på detta (väldigt tacksam) och Eleiko som håller i själva utbildningen. Är nu därför på väg upp till Halmstad för den tredje och sista praktiska delen i utbildningen (mycket plugg på distans på egen hand). 

Eleiko som utbildare är helt fantastiska, så nöjd med allting hittills! Roligt att de tar in så kompetenta personer till varje delmoment. Imorgon blir det tillexempel Programdesign med Jacob Gudiol (vet ni inte vem han är så tycker jag ni ska kolla upp honom!).

Roligaste hittills på utbildningen var dagen med styrkelyft! Det är något speciellt med att lyfta tungt. Passande nog har jag också maxstyrka på mitt träningsschema nu och snälla coachen kör vi styrkelyftsupplägg så nu jagas det PB’n flera gånger i veckan

Bänkpress hos Eleiko i Halmstad


På fredag är det praktisk examination sen väntar det teoretiska provet. Går allt som det ska så finns jag tillgänglig som PT på Actic från 1 september

Snart dags för kursstarter på Medborgarskolan med vilket innebär mycket administrativt och även koreograferande till mina egna grupper. Liiiite stressigt men jag brukar få ihop det Eftersom jag har färre egna grupper denna terminen och dessutom är skadefri hittills (peppar peppar…) så är tanken att jag ska dansa lite för min egen skull också och då blir det bland annat Poledance med en av våra nya duktiga ledare på Medborgarskolan

Blir tävling även i år, även om det är ett par års byggande till innan jag är nöjd med överkroppen så ville coachen inte att jag skulle vänta för länge innan jag tävlar igen för då är risken att jag hade tappat suget. Och det är jag glad för nu! Dieten drog igång i måndags och siktet är inställt på först Luciapokalen i Stockholm och sedan Decembercupen i Lund. 

Har hittills tappat drygt 2kg (startade på 65,3kg) men är ju mycket vätska nu i början. Tanken är att jag ska gå ner färre kilon och långsammare än förra gången men eftersom jag väger mindre nu än förra dietstarten så innebär det att jag kommer bli hårdare/tightare denna gången. Till decembercupen blir det troligtvis ännu tightare än vad jag & coachen egentligen tycker bikinifitness ska vara men man får följa trenderna lite eftersom det är en bedömingssport. 

Har haft en hel del huvudvärk nu första veckan men annars flyter det på bra. Tack vare mitt ändrade arbetsschema kan jag nu köra foodprep på söndagar som alla andra vilket är skönt. 

Formbilder från dietstarten får ni längre fram för jag har inte dem själv… 

Bjuder på lite andra bilder så länge;

Piller, nötter och Glutamine till mina 5 dagar i Halmstad

Har inte så mycket fett på ryggen direkt så allt sitter där det brukarHar dock inte alls så mycket daller på låren och rumpan som förra dieten så förhoppningvis har jag lagt på mig lite muskelmassa under bulken

Nu är det dags för dagen sista mellanmål; whey &falu rågrut

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+