Nytt år, nytt avtal, ny vän och nya mål 

19 januari, 2016
19 januari, 2016

Liten sammanfattning av vad som hänt sen sist: 

21 december blev jag ”friskförklarad” av naprapaten. Ärrvävnaden i axeln hade läkt ihop som han hoppats på och jag fick tillåtelse att börja träna som vanligt med 2-3 veckors upptrappning med vikterna på just bröst och axlar. Kändes och känns hur bra som helst att kunna köra axlar ”på riktigt”. Bröstpasset är fortfarande lite obehagligt nu när jag vet att det är därifrån skadan kommer från början men jag försöker att inte låta det hålla mig tillbaka. 

Jag bestämde mig för att tävla igen, första tanken va Tyngre Classic i början av 2017 men coachen tyckte det va för långt fram i tiden så vi kom överens om att köra decembercupen, Luciapokalen och sen avsluta med Tyngre Classic. Har även skrivit på avtal med MM sports för ytterligare ett år! Känns jättebra då det är ett väldigt familjärt och generöst team. 

Det bästa är att jag inte behöver gå upp så mycket denna bulken utan kan äta lite som jag vill (det enda kravet är 20g protein var 2-3 timme). Passar perfekt nu när det är lite kaos i livet i övrigt. Mycket på jobbet inför kursstarterna, ingen bil så får åka kollektivt mellan allt, fler  gruppträningspass på gymmet än jag räknat med och så ska jag äntligen flytta!! Bästa Paulina ska bli sambo och låter mig hyra hennes lägenhet i andra hand detta året. Så himla skönt att få närmare till allt! Dessutom är det så kul att se hur perfekta dessa två är för varandra. 

Jag har fått en ny vän också, en helt underbar sådan dessutom. Hon ska också köra bikini fitness på decembercupen fast juniorklassen. Det är lite som att ha hittat en lillasyster. Det lustiga är att vi vetat om varandras existens ganska länge och vi har samma pt men det är inte förrän nu som vi insett att vi passar så bra ihop och har massor gemensamt. Bjuder på en bild på henne bara för att jag kan 😉 

  
Visste sen innan att jag skulle hjälpa henne med posering osv men nu kör vi då och då tillsammans bara för att det är kul 🙂 Hon håller på att dieta nu och har gått ner över 8kg redan! Kommer bli riktigt vass höst. 

I februari är det dags för maxstyrka! Dock lite lättare på bröst och axlar. 

Från dagens ryggpass

Trivs bra i min nuvarande form , ett par kilo till uppåt innan dieten räknar jag med

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+