Uppsala

12 april, 2016
12 april, 2016

Är på Medborgarskolans grundutbildning i Uppsala med andra nyanställda från hela Sverige. Totalt är vi 16 stycken och två av oss är från region syd. 

Åkte upp i söndags kväll och åker hem imorgon kväll och jag måste säga att dessa dagarna var precis vad jag behövde! Koppla bort vardagsstressen, släppa jobben och ha fullt fokus på annat. Bra struktur på dagarna, mat var tredje timme och man hinner med både träning och åtta timmars sömn om man är lite effektiv 😉 

Förutom att kolla jobbmailen och att jag måste plugga lite på nya Dynamic flex passet på vägen ner till Skåne imorgon så har jag verkligen kunnat vara här och nu. Bra utbildning, bra mat och härliga människor! Medborgarskolan är verkligen en bra arbetsplats och vi har fått lära oss mycket om folkbildning och  även kommunikation. 

Igår blev det träning på hotellet och idag testade vi Actic Centralbadet som var fräscht och fint! 

Har fått en ny utmaning inom träningen med; att inte anteckna mina repetitioner längre (det har jag alltid gjort sen jag började med min pt) och att gå mer på ”känsla” istället för att räkna för mycket. Blir svårt att släppa kontrollen men blir nyttigt att testa. 

När jag väl kommer hem sen så blir det att kötta på med jobb och även avsluta de sista kursena för terminen. Kanadaresan närmar sig…! 🙂 

Uppsala är förresten en himla fin stad! 🙂

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+