När det går för fort…

17 oktober, 2015
17 oktober, 2015

Hittills tycker jag att dieten har gått över förväntan. Som minst har jag gått ner 0,6 och förra veckan gick jag ner 1,3 som coachen var mycket nöjd med. I veckan sa han även att om jag går ner 1 kilo nästa vecka med så får jag en ätardag till! Lycka haha. 

I torsdags visade vågen att jag redan gått ner ett helt kilo. Och eftersom jag vägs in på lördagar så gissade vi på en liknande siffra som förra veckan. Därför blev jag nu ordinerad att dricka BCAA oavsett vad jag gör (även om man bara går och handlar tex) för att vara säkra på att det inte är muskelmassa som tappas. 

Igår kände jag mig väldigt låg både under ryggpasset och efteråt. Varken matlådan, BCAAt, mina sista två proteinshakes eller caseinet tog bort känslan. Så när jag kom hem blev det att sova en stund innan jag satte igång med matlådor, tvätt, disk etc som inte hinns med i veckorna. 

Trots tröttheten så hade jag svårt att sova och sömnen är det som brukar påverka min morgonvikt mest. Därför blev jag grymt chockad när vågen visade 62,9. Jag har gått ner 1,8 kilo denna veckan! Galet. Då börjar tankarna snurra; det är för mycket, jag har tappat muskler också, nu är det kört, blir ingen tävling osv. 

Men coachen skrev såhär: 

  
Så han verkar inte vara lika orolig som jag är. Skönt det. Idag ska det krängas rejält vilket jag inte riktigt gjort på ätardagar innan konstigt nog. Och såklart pimplas BCAA. 

Det bästa med hela grejen är att jag kan börja använda jeans, leggings, trosor etc som inte passat på några månader. Tyvärr är det då också så att mycket jag köpt under bulken är för stort nu. Man får ha två olika garderober beroende på säsong haha. 

 

Liten formcheck från imorse

 
Nu är det dags för jobb och ikväll blir det filmmys med vänner :) 

kommentarer, 312 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+