9 days out

12 november, 2015
12 november, 2015

Tävlingen närmar sig med stormsteg, kroppen börjar kännas lite sliten men humöret är på topp. Nästan så att jag tror det kommer gå åt helvete bara för att allt går så bra nu haha… Vågen visar 59,8 och det känns skönt att vara nere på den magiska femman 😉 

Har fått mer jobb på Medborgarskolan och det vikariatet jag haft nu kommer att bli en provanställning och sedan en visstidsanställning vilket känns jätteroligt och tryggt. Jobbar 100% året ut men börjar med kompledigt nästa vecka pga tävlingen. 

Nytt träningsschema denna veckan (3-split) och börjar med 2-split imorgon som sedan körs på ca 80% intensitet i nästa vecka. Har även börjat köra cardio efter varje pass (crosstrainer) vilket faktiskt är rätt skönt. 

Har även fått kostschema för sista veckan och tävlingsdagen. Det blir banan, riskakor, sylt och LÖSGODIS på menyn innan jag ska upp på scenen! Längtar som tusan :) 

Är det förresten någon som vill ha biljett till lördagen som jag glömt prata med så skriv till mig! Är inget förköp i år så vi som tävlar får köpa biljetter på plats på fredagen. 

 

Liten abscheck från i måndags


 

Skräckblandad förtjusning när man ser ådror haha

  
 

Godsaker är det man tänker mest på på kvällarna

 

kommentarer, 271 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+