Nytt jobb

24 augusti, 2015
24 augusti, 2015

Hösten kommer att kräva en hel del planering för att gå ihop. Förutom att jag snart börjar dieta och måste planera med matlådor och tider så har jag tre jobb på 6 olika orter och åtminstone första veckorna kommer jag ha någonting i jobbväg varje dag. 

Mitt nya jobb är också på Medborgarskolan men som ämnesansvarig inom dans, musik, sång och teater i Hässleholm, Kristianstad, Arkelstorp, Knislinge och Ystad. Det är en tidsbegränsad anställning (kommer jobba till december) och sen får vi se hur det fungerar och känns. Har alltså förutom mina kurser på de olika orterna en kontorstjänst i Osby. Detta innebär att jag är min egen (och de andra cirkelledarnas) chef. Kommer att jobba tillsammans med min kollega/fd chef nu i början så jag lär mig hur allt fungerar och därför blir det fler och kortare dagar. Tur att det är ett par veckor till innan mina kurser börjar så det inte blir för mycket på en gång. Har ju även pass att sätta ihop och plugga in till nästa vecka då vi drar igång höstschemat med passen på Actic. Kommer bara ha pass på gymmet på torsdagar som det ser ut nu (alla andra dagar förutom fredagar har jag planerade kurser på Medborgarskolan).

Kommer givetvis vara på gymmet de flesta dagarna ändå eftersom jag måste träna 😉 

Så med tävling och allt så kommer hösten och vintern bli en rejäl utmaning. 

Beställde hem lite grejor inför dieten, bland annat den sjukt snygga 6-pack innovator kylväskan med plats för fyra matlådor. Den är dessutom nedsatt i pris på mmsports.se!  

  

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+