Born to move i Stockholm

19 augusti, 2015
19 augusti, 2015

Torsdagens PT timme var riktig bra, vi körde axlar och det blev lite övningar som jag inte har på schemat i vanliga fall, bara för att verkligen bryta ner dem så mycket som möjligt. Fick även massage och så hann vi med lite kvartsvändningar. 

Direkt efter mitt danspass i torsdagskväll tog jag tåget till Stockholm. Var nämligen på utbildning i Born to move (Les Mills barndanskoncept) som är en av de kurser jag kommer hålla i nu till hösten. Det blev intensiva utbildningsdagar men hann med lite shopping i alla fall (bland annat en ny träningsväska, knästrumpor och en rosa smartshake slim). 

  
Fredagen fick bli en vilodag för då hade jag träningsvärk i princip överallt…. På lördagen körde jag veckans andra ryggpass (tjocklek) i ett ganska basic källargym i mina kusiners bostadshus (fick bo hos dem under helgen). 

   
  

Lyckades glömma mitt BCAA hemma, tur det finns Nocco!

  
 På söndagen stannade jag kvar på det gymmet där utbildningen hölls (Sats Hörorget) och hann med ett armpass innan jag tog tåget hem. Fattades ett par maskiner som jag brukar köra men löste det ändå och fick bra kontakt och träningsvärk 🙂 

Igår hade jag stängning på gymmet och min näst sista tisdagsyoga. Imorgon blir det att gå upp sjukt tidigt (för att vara jag) då jag har öppning… 

Dietstarten är satt den 31 augusti så nu börjar det dra ihop sig på riktigt! Ironiskt nog är det samma vecka som jag fyller år haha. Men får fira i matväg helgen innan 😉 

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+