Lill-lördag 

12 augusti, 2015
12 augusti, 2015

Kroppen har vant sig vid kreatinet nu så jag mår inte lika illa längre. Har inte så många dagar kvar heller vilket är skönt. 

I helgen blev det förberedelser inför Paulinas 25-års fest. Det blev en riktigt lyckad kväll på lördagen med god mat och roligt sällskap 🙂 Av oss fitnessfolk fick hon resa, boende och biljetter till fitnessfestivalen i Stockholm i november så det ser vi fram emot! Har aldrig varit på festivalen tidigare men tidigare var den i Göteborg. 

Drack nocco på festen (med koffein) och det funkar bra för mig 😉 Var ju fler än jag som var nyktra men alla hade ätardag så det va tur. 

Idag körde jag sista maxstyrkepasset. Började med sumomark och det gick inte alls bra… Har inte sånna dagar ofta men det tar hårt när de väl kommer. Ville bara ge upp och strunta i passet för jag blir så arg och frustrerad och ledsen. Insåg dock efter ca en halvtimme att jag inte kan spara benpasset till helgen för då hamnar det för nära inpå nästa benpass. Så det va bara att köra resten av passet ändå haha. 

   
 Tröstäter dock lite med bästa Paulina nu (var visserligen bestämt sen innan, men ändå). Blev grekisk sallad och tzatziki till middag och sen chips, dipp och godis. 

  
Imorgon är det dags för pt timme och axelmosning så får användning av den extra energin i alla fall 😉 

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+