Tidig födelsedag, diet och sjukdom 

2 september, 2015
2 september, 2015

I söndags firade vi lite födelsedagar här hemma (min en vecka för tidigt och resten av familjens i efterskott). Vi fick passa på eftersom min diet startade på måndagen. Blev mycket god mat och flera olika efterrätter. På kvällen blev det ett ryggpass, veckohandling (bla nötter, kyckling, ris, lax, knäckebröd och äpplen) och sedan min första riktiga foodprep 😉 Tog lite tid men hann i alla fall trycka i mig lite tzatziki och lösgodis innan det var läggdags. 

   
  

 

Kantarell- och köttfärspaj, sallad med massa olivolja, vitvinsvinäger och flingsalt <3

  
Har varit lite stressigt och rörigt i huvudet med nya jobbet, pendlande, passen som ska sättas ihop och pluggas in och sen hålla reda på vad som ska ätas och när. Låg på ca 3600kcal innan och nu ligger jag på 2300. Som på beställning åkte jag på förkylning och halsont…. Tur att jag hade vilodag idag. Har kurerat mig så gott det går, imorgon står fyra gruppträningspass och ett ryggpass på schemat så får hoppas jag mår bättre. 

  
 

Ska bli spännande att se hur kroppen påverkas av dieten och om jag kan komma i tävlingsform…

    

 

Kommentarer

kommentarer

Linnéa Henningsen

Posts Google+