Maxad vecka

27 maj, 2015
27 maj, 2015

Den här veckan ska jag maxa!! Vecka med mina småpruppar, vad jag längtat efter dem!!!! :) Inga kvällspass. Enbart lunchträning vilket innebär att jag måste köra dubbelt så hårt, eftersom att jag redan sliter som ett djur innebär ju det att jag måste ta tyngre, köra hårdare och smartare!

Kickstartade veckan i söndags med 3 timmars pass, var inte meningen att det skulle bli så långt, men jag kan inte hjälpa det! Jag blir liksom uppslukad och tiden bara försvinner, känns som att  tiden stannar och jag kan koppla bort ALLT. Känner mig viktlös och energin bara susar genom kroppen!

image

Blev ett benpass av kaliber, dropstyle..

Uppvärmning
Maxa 2 set 2×80 kg.
3 set 3×70 kg
4 set 6×60 kg
5 set 15×40 kg

Galet tungt på 40 kg, fick verkligen kämpa för att ta mig igenom sista repsen varje set. Sen toppa med lite triceps.

image

Måndag och rygg! Ville gå på chinsen men blev lite rädd för hur min axel ska reagera så blev mycket  i cablecrossen igen.. 😉 Maxade i sittande rodd på 45 kg, och la till enhandsrodd och enhands latsdrag. 

Tisdag deadlifts. 3 set 1×90 och droppade efter det tills jag var finito på 40 kg och högt antal repetitioner.

Bröst och triceps idag och tog det lugnt med tanke på framsida axel. Jag är lite rädd för att jag kommer få ondare..

Imorgon blir det att maxa i benböj igen! Längtar redan!!! :)

Och hörrni!!!! Om ni inte smakat XLNT BCAA cactus lime då har ni missat nåt!!!!! Magisk! Glad att jag inte var svårflirtad på MM Sports i lördags!

image

http://www.mmsports.se
http://www.bodyscience.se

kommentarer, 136 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Linda

Posts Google+

Livet blir bara bättre! Jag heter Linda och är 31 år, singelmamma till 3 kids och ÄLSKAR att lyfta tungt. Här kan ni följa mig och min resa mot min första tävling i fitness. If there's a will there's a way!