Det går bra nu!

20 oktober, 2013
20 oktober, 2013

Idag har jag haft vilodag och har gått ner i varv ordentligt. Kollat på film, sovit på soffan och ätit mackor. Något jag absolut inte skulle vilja göra varje dag men ibland får jag tvinga mig till det. Återhämtning är viktigt för att träningen ska ge riktigt bra resultat.

Så ”lycklig” som jag känner mig just nu har jag sällan varit. Fantastiska kunder, arbetskamrater, vänner, familjen och dom där blickarna(och då menar jag inte blickarna från anorektikerna som kör på för tungt/lätt motstånd på cross trainern. Jag kommer bara kunna hjälpa er om ni ber om det, så stirra inte på mig som om det är jag som är sjuk), kramarna, komplimangerna.

Detta året har varit lite motigt, minst sagt, men nu är jag där. I bättre form än någonsin och det är knappt fem veckor kvar till Decembercupen 2013. Årets mål skulle varit SM 3/8 men det ville inte kroppen så uppladdningen till den tävlingen blev halvdan även om jag inte behövde skämmas för mig.

Nu tar vi detta ett steg till, eller hur?! :)

SM Athletic Fitness 3/8 2013:

Kvällsform 19/12 2013:

Fler bilder på Instagram: lindalife77
Tights från Crazy Sue @ www.crazysue.se, hälsa från mig. 😉

kommentarer, 528 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test