#Hektisk vecka #Schemaomläggning och utbildning #Bilder

16 december, 2012
16 december, 2012

Denna veckan har gått fortare än någon annan vecka detta halvåret känns det som och det både på ont och gott. Jag har inte fått gjort någonting alls hemma utan all hemmatid har gått åt till att sova och vila. Ingen kraft har lagts på att äta på ett på något planenligt sätt utan jag har ätit när jag varit hungrig och stillat det mentala behovet som byggts upp under den strikta konsthållningen jag haft inför DC för två veckor sedan.

Vikten har skenat iväg lite eftersom jag ätit väldigt mycket mer kolhydrater än vad jag brukar och det binder även mer vätska, till och med så att jag känt av att fotleder och muskler varit svullna och stela. Dock ingen fara på taket ännu och lite mer än två veckors överätande får räcka.

Det positiva med att veckan gått lite fortare är att min efterlängtade julledighet snart är här. Bara fyra dagars jobb till. Förkylningen som jag undvikit senaste månaden har ännu inte brutit ut riktigt och jag borde klara mig nu. Stor risk såklart att den bryter ut ordentligt så fort jag slappnar av helt men i så fall får jag väl helt enkelt vara träningsledig samtidigt som jag är ledig från jobbet. Håller tummarna.

Veckan har varit hektisk på så sätt att flera av PT-kunderna varit borta samtidigt(jobb, sjukdom etc) och även många instruktörer har varit sjuka(sedan ett bra tag tillbaka är mitt intryck) och jag har då tagit ett gäng av dom passen. Bara 6 PT men förutom mina 5 egna fasta klasser har jag instruerat 8 till och träffat massor med nytt folk. Alltså tretton klasser och rekordet från i somras är fjorton. Det räckte som väl var att flytta en PT-kund. Därtill har jag färdigställt musiken till mina cykelklasser(riktigt nöjd är jag) och tränat lite själv.

Helgen har bestått av lite jobb och Julfest på lördagen och ABSolution-utbildning på Sats och Teamträff med MM Sports/Body Science Stockholmssektionen 😉 på Texas Longhorn Gamla stan idag söndag. Behöver jag berätta att jag är helt slut(?), men jag får hålla mig vaken en liten stund till.. Måste dessutom strukturera upp kommande dagar och veckor. Under julledigheten lägger jag grundplanen för 2013, men jag kan säga så mycket som att det kommer bli ett hårt år, på ett bra sätt.

Nu, lite bilder. :)

Ordentligt svullen efter ca 1 veckas lätt överätande men massor med kolhydrater.

Veckans mest använda redskap.

Carbonara!!!

Hemmamys.

Vinter

Julfest med jobbet och givetvis lite tävling. 😀

Laddad för utbildning. Detta kommer bli grymt!

Sen lite mat på det. Tack Gustaf för att du samordnat.

kommentarer, 256 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test