Dags igen. Final i Rep-Power(by MM Sports).

6 december, 2012
6 december, 2012

Tredje tävlingen på lika många helger blir det för mig på söndag. Rep-power i Göteborg alltså, på Fitnessfestivalen, 15.00. Jag är inte säker på hur motståndet blir men hur som helst har jag chans att vinna och jag ska göra mitt bästa för att göra det också. :)

Formen är inte den bästa eftersom jag lassat i mig en hel del kolhydrater ända sedan i fredags, dragit på mig mycket vätska(till och med svullen runt anklarna), men va fasen. Efter nyår blir det hårdkörning igen så jag passar på att ”slarva” lite. Har haft skönt tryck i kroppen de korta pass jag tränat denna veckan. Ett fåtal PT-kunder då de lyckas vara sjuka och borta samtidigt, men då har jag passat på att vila desto mer. Perfekt för att kurera kroppen och mota den förkylning jag känt vara på gång hela den senaste månaden.

Lördag – Decembercupen AF i Lund.

Söndag – Body Combat i Linköping.

Måndag – Cykel 55

Tisdag – Cykel 30

Onsdag – Cykel 30, Core 30, snöpromenad 1,2km, pw 20min, Cykel 55, pw 40min, axlar och biceps, snöpromenad 1,2km.

Torsdag – pw 60min, bänk och dips, Cykel 45min.

Fredag(imorgon) – lätt knäböj och lite chins.

Lördag – Jobba med MM Sports på FF och förutom att tävla så kommer det att bli sjukt kul att träffa delar ur teamet igen, MM Sports och Body Science, även om det bara var en vecka sedan. Grymt gäng! :)

Söndag – Tävla Rep-power final.

Sådan är veckan. :)

 

kommentarer, 201 Visningar

Linda Samuelsson

Posts Google+

test