Annorlunda uppladdning/genrep.

24 november, 2012
24 november, 2012

Idag 15.00(MM Sports, Sveavägen 98) deltar jag på fjärde deltävlingen av Rep-power. Vi ska köra knäböj, dips, chins, bänkpress och bicepscurl i nämnd ordning. Vikterna baseras på kroppsvikten och det gäller att placera sig så bra som möjligt i varje gren, det vill säga göra så många repetitioner som möjligt, för att vinna.

Vanligtvis när det är invägning så siktar man på att väga så lite som möjligt för att hamna i rätt viktklass(i tex Styrkelyft eller Tyngdlyftning), men nu finns det inga viktklasser utan man räknar i procent. Då jag ska tävla på Decembercupen i Athletic Fitness om bara en vecka så får jag se denna tävlingen som ett genrep i chins och dips(körde rodden igår med okej resultat) men ändå med siktet på en finalplats på Fitnessfestivalen i Göteborg 9/12.

Min uppladdning för dagen såg därför lite annorlunda ut. Ingen vätsketömning eller bastu utan istället har jag börjat ladda för nästa helg med extra salt och eftersom jag var ordentligt trött igår så laddade jag med lite extra kolhydrater också, dock inte jättemycket vätska. Jag sov JÄTTEBRA inatt! Så himla skönt eftersom det nog var ett par veckor sedan. Efter invägningen blir det mer vätska och förhoppningsvis känner jag mig även lite stark.

Morgonformen i början på veckan. Jag kommer vara varken hårdast eller tunnast på linen om en vecka, men jag behöver nog inte skämmas heller.

121119

Linda Samuelsson

Posts Google+

test