Finalklar!

25 november, 2012
25 november, 2012

Det är märkligt att man så lätt glömmer hur ont det gör i kroppen efter en ordentlig urladdning. Hade problem att ta mig av från tunnelbanan igår kväll efter tävlingen(fick kurera mig med ett varmt bad och Julmust innan jag ens orkade fixa lite mat) och idag har jag haft vissa problem att röra mig och gå normalt. Jag får se det som ett kvitto på att jag tog i.

Invägning och registrering på förmiddagen och vikten visade ”höga” 63,8kg. Hade lite problem med magen kvällen innan och började ladda upp inför DC nästa helg och kurera magen med lite ljust bröd istället för att bry mig om Rep-powervikterna som ju baseras på kroppsvikten. Hem ett par timmar och ladda mentalt för att sedan åka in och värma upp lite lätt innan tävlingsstart 15.00. LIKA nervös som vanligt. Det släpper aldrig. 🙂

Vi var fem tjejer som tävlade(och killarna såklart) och det var ett härligt gäng. Jag hade utsetts till favorit men första tjejen ut la ribban högt direkt och drog av 30st knäböj. Eftersom jag inte tränat högreps knäböj sedan F5-finalen 7/7 så visste jag inte alls vad jag var kapabel till och räknade 5st i taget för att orka hålla fokus. Klarade 32 och vann grenen. Sedan var det dips, chins, bänkpress och bicepscurl. Redan innan curlen stod det relativt klart att jag skulle vinna(vet exakta siffror när resultatlistan kommer upp) Så jag satte målet till att vara bäst av alla, dvs alla fyra kvalen. Jag lyckades precis och var jättenöjd och jättetrött!

Eftersom jag inte tävlat på dessa vikterna eller detta upplägget förut så var ju alla resultat pers. Inte illa en vecka innan min AF-debut och utan att hinna träna till tävlingen.

Knäböj @ 64kg – 32st
Dips @ kv – 34st
Chins @ kv – 23st
Bänkpress(fu) @ 38kg – 42st
Bicepscurl @ 29kg – 24st

Totalt 155 reps.

Finalen med de 6 bästa tjejerna från de fyra kvalen avgörs alltså på Fitnessfestivalen i Göteborg, söndagen 9/12 15.00 och det ryktas om riktigt fina priser.







Linda Samuelsson

Posts Google+

test