Från det ena till det fjärde.

4 november, 2012
4 november, 2012

De senaste veckorna har det hänt väldigt mycket. Jag brukar inte lata mig men nu har jag verkligen slitit för att det ska bli så bra som möjligt och eftersom jag har ”tur i spel” så är det såklart jobb och träning jag har lagt mest energi på.

För två helger sedan arrangerade min lyftarklubb Sundbybergs  TK DM i Bänkpress. Målet var att delta och framför allt samla lite poäng till laget. Det gick bättre än väntat..

Film på mina bänkpressar:

Planen var att gå in ”lätt” och sedan höja lite lagom och helst få alla tre lyft godkända även om det bara är det tyngsta godkända lyftet som räknas. 70-75-77,5 alt 80 var tanken, men när första lyftet kändes som papper så ändrade jag taktik. 70-77,5-82,5 blev serien istället och jag lyckades göra ”allt rätt” och fick med mig ett PB på poäng. 🙂 Väldigt nöjd och glad!

 

Förra helgen var det dags för en utbildning som jag har velat gå i över 2 år men inte haft möjlighet. Nu var det äntligen dags för instruktörsutbildning för Body Combat! Otroligt högt tempo, väldigt jobbigt, men superkul.

Enligt Sats beskrivning; ”Les Mills BODYCOMBAT™ är en klass med massor av kraft och energi! Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du din fantasimotståndare, samtidigt som du förbrukar massor av energi, blir skickligare, starkare och får ett större självförtroende.”

Jag är glad att jag gjorde det och kommer jobba hårt för att bli en riktigt bra BC-instruktör. Detta passar mig bättre än jag trodde till och med. 🙂

 

Nästa stora utmaning på schemat var en tvådagars CrossFit-Workshop. Jag kan bara säga att jag är imponerad av nivån på instruktörerna, mina kollegor och den tekniknivå som visades. Jag börjar helt enkelt bli lite såld på CrossFit. Det är en lite av en bomb, jag vet. Vad som detta ger får framtiden utvisa.

Sats egna bilder från CrossFit-boxen på Sats Regeringsgatan:

 

Igår var det så dags för lite tung lyftning igen på DM i Styrkelyft. Då jag inte tränat mycket  ren Styrkelyft, kanske 2 pass sedan NM i augusti, så var planen åter igen att delta för att samla lite poäng till serielaget. Toktrött i baksidan efter allt teknikslit tors-fre så visste jag inte alls var jag skulle hamna viktmässigt utan valde säkra vikter att starta på och även att jag gjorde en tokhöjning till sista marklyftet så skötte jag mig tycker jag. Även de två grupper jag satt som domare gick bra.

Film på mina tyngsta godkända lyft:

 

NU ska jag slappa resten av dagen! Ingen träning och inget jobb idag är det tänkt. Kanske måste skicka ett par mail och pyssla lite men resten av tiden blir det lugnt. Dessutom har jag säsong 4 av True Blood att ta mig igenom. Kanske tur det annars hade jag nog blivit lite rastlös. 😉

Linda Samuelsson

Posts Google+

test